Publicado por

PAC 5. Prototipat i síntesi del projecte

Bon dia a tothom,

En aquesta última PAC, hem desenvolupat una proposta de valor i un prototipat pel projecte que hem treballar al llarg del semestre. Hem procurat dissenyar una aplicació senzilla, que respongui unes necessitats concretes. A continuació presentem la proposta de valor:

Pel que fa al prototipat, podem distingir cinc seccions: Actualitat, Fòrum, Agenda i Resultats, Configuració i Espai Personal. En aquest vídeo, veiem el recorregut que hauria de fer una persona usuària per consultar el comentari del professor en una PAC i comentar una noticia.

Per aquells que vulguin navegar pel prototip, aquí deixo l’enllaç: https://www.figma.com/proto/e5Enr5h7QHKwKa2up8k01G/OriolQuintana_ArquitecturaPAC5?node-id=0%3A1&scaling=scale-down&page-id=0%3A1&starting-point-node-id=1%3A15

Moltes gràcies per la vostra atenció.

Oriol Q.

Debate0en PAC 5. Prototipat i síntesi del projecte

Deja un comentario